martes, 19 de mayo de 2009

BELLERA PRESENTA LA PRIMERA COL·LECCIÓ DE MODA DE SOL DSQUARED2


Federoptics Bellera va presentar el passat dissabte 16 de maig la primera col·lecció d’ulleres de sol Dsquared2 Eyewear.

A l’acte va ser-hi present Àngel Ros, alcalde de Lleida, acompanyat de Dolors Arderiu, regidora de Comerç, Mercats i Consum, de l’Ajuntament de Lleida, amb una gran acollida de clients i públic apassionats per la moda.

Una espectacular posada en escena, amb catifa vermella inclosa, va ser l’escenari de la desfilada de moda de sol primavera-estiu 2009.

La nova col·lecció Dsquared2 Eyewear és una perfecta combinació d’estil, música i espectacle creada pels bessons canadencs Dean i Dan Caten, que viuen a Londres i que realitzen totes les seves col·leccions a Itàlia. Born in Canada, living in London, made in Italy és l’eslògan que defineix l’esperit de les seves creacions.

Aquesta nova col·lecció d’ulleres de sol compta amb 16 models que evoquen el glamur de l’estètica dels 60 amb grans muntures de pasta i vidres foscos amb barnilles de disseny i detalls daurats, de marcat estil urbà i inspirats en la cultura musical del hip-hop.

Steven Meisel, considerat el millor fotògraf de moda del món, és el creador de les fotografies publicitàries d’aquesta primera col·lecció de la firma, que compta, entre les celebrities, amb Naomi Campbell, Madonna, Linda Evangelista, Victoria Beckham, Christina Aguilera o Tyson Beckford, entre altres personatges del món de la moda i l’espectacle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario